Dette nettstedet bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen og for trafikkmåling på nettstedet. Ved å bruke nettstedet godtar du vår Cookie Policy.
Kaigata 102, 4280 Skudeneshavn

Skude Fryseri AS tilbereder fersk og rå frossen fisk og annen sjømat og sjømatpreparater

Skude Fryseri markedsfører til kunder i hele Norge og over hele verden 


Ble grunnlagt i 1953. Vi holder til like ved innløpet til Skudeneshavn, en liten by sør i Karmøy kommune.
Med en befolkning på 3385 i 2017. Byen er fra 1857, og ble bygget rundt hummerfiske, sildefiske og eksport av sild til Riga. Eksporten til det baltiske landet gjorde at flåten av seilskuter vokste kraftig på 1800-tallet, på det meste var det 77 seilskuter i Skudeneshavn. Rundt 1860 var det rundt 1200 innbyggere i byen. Under sildefisket var det stort sett rundt 20 000 fiskere i Skudeneshavn.

Skude Fryseri har tilpasset seg utviklingen i fiskeriene gjennom årene, og har utvidet og fornyet både anlegg og produksjonsutstyr. Skude Fryseri fryser også kjøtt (helslakting), som kommer fra forskjellige slakterier. Dette er et tiltak som brukes i markedsreguleringen av kjøtt, i perioder hvor det er overskudd av fersk slakt. Dette kjøttet lagres vanligvis over tid på Skude Fryseri.

Vi tilbyr også lagerhoteller til frosne varer fra flere leverandører. Skude Fryseri jobber hele tiden med å følge i tide hva som gjelder gode miljøstandarder, samt god produksjonspraksis. Vi prøver hele tiden å strekke oss på en slik måte at våre kunder skal få best mulig kvalitet på produkter og tjenester levert fra Skude Fryseri, og ønsker på denne måten alltid å velge Skude Fryseri AS først. Skude Fryseri AS jobber også fremtidsrettet med tanke på å bevare arbeidsplasser i våre små lokalsamfunn, og velger å mene at vi skal være en viktig bidragsyter i samfunnet i mange år fremover.

 

 

dji 20230907185639 0050 v